ESITTELY

Koirahotelli Kultavahti - koirien oma lomapaikka

Koirahotelli Kultavahti sijaitsee maaseudun rauhassa Kuopion Hirvilahdessa. Nykyaikainen, koirille suunniteltu hotelli valmistui kesällä 2023 omaan pihapiirimme. Hotelli sijaitsee metsän ja peltojen keskellä, monipuoliset ulkoilumahdollisuudet aukenevat hotellin etuovelta. Täällä on tilaa temmeltää!

Kultavahdin tilat ja toimintatavat on suunniteltu tarkasti alusta loppuun, jotta lomailu on mukavaa ja turvallista myös herkimmille ja helposti stressaaville koirille. Meille on tärkeää, että voit jättää koirasi hyvillä mielin hoitoon. Laadukas ja ammattitaitoinen hoito, turvalliset ja viihtyisät tilat sekä yksilöllisten piirteiden huomioiminen ovat koirahoitolamme lähtökohtia, jotta koirasi pystyy rentoutumaan ja nauttimaan lomasta.

Koirahotelli Kultavahti valmistui omaan pihapiirimme kesällä 2023

Koirahotellin tilat

Kultavahdissa on 12 erikokoista koirahuonetta sekä useampi ulkotarha. Huoneet on suunniteltu erilaisten koirien tarpeisiin. Osa huoneista on isompia perhehuoneita ja osa yhdisteltävissä, joten saman perheen useampikin koira mahtuu meille hoitoon. Meillä on kaksi ulkoiluhuonetta, joista on pääsy omaan ulkotarhaan eristetyn luukun kautta. Ulkoiluhuoneet sopivat myös yksilöille, jotka eivät ole vieraan käsiteltävissä. Varmista ulkoiluhuoneen saatavuus ennen hoidon varausta!

Koirat pääsevät loman aikana ulkoilemaan useita kertoja päivässä, hoitaja pitää koirille paljon seuraa ja varmistaa mahdollisimman viihtyisän loman. Lue lisää Kultavahdin palveluista:

Luukullinen ulkoiluhuone, josta on pääsy omaan ulkotarhaan

Koirahotellissa on lattialämmitys sekä ilmalämpöpumppu, joka pitää sisätilat mukavan viileinä kesäisin ja sopivan lämpöisenä talvisin. Seinät on äänieristetty ja näköyhteys naapuriin voidaan rajata oman rauhan takaamiseksi. Hotellissa on kameravalvonta ja toimintamme on vastuuvakuutettua. Olemme panostaneet hygieenisyyteen ja tiloissa on käytetty kestävää ja helposti puhdistettavaa materiaalia. Hotellin huoneet, kupit, pedit ja muut tarvikkeet puhdistetaan/desinfioidaan aina käytön jälkeen.

Kultavahdin huoneet ovat nykyaikaisia ja viihtyisiä
Koirahotellin huoneet ovat turvallisia - tiloissa on käytetty kestävää ja helposti puhdistettavaa materiaalia
Huone valitaan koiran koon, ominaisuuksien ja omistajan toiveiden mukaan - erilaisia huoneita löytyy niin pienille koirille kuin isommillekin koiraperheille

Koirahotelliin tutustumiset sovitaan aina etukäteen. Ota yhteyttä ja varataan sopiva aika!

Ammattitaitoinen eläintenhoitaja

Eläinten hoidosta ja hyvinvoinnista vastaa Kultavahdin yrittäjä Mila Voutilainen. 

“Olen valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2015, alan töitä olen tehnyt monipuolisesti niin pienten kuin isojen eläinten parissa. Kuopion päivystävällä eläinlääkäriasemalla olin töissä useamman vuoden valmistuen töiden ohella klinikkaeläinhoitajaksi. 

Koirien hyvä hoito ja huolenpito on minulle sydämen asia – ammatinvalinta oli selkeä jo lapsena. Olen kouluttautunut ja opiskellut alaa laajasti, minulla on ammatillista osaamista mm. eläinten ensiavusta, ruokinnasta, käyttäytymisestä ja koulutuksesta.

Hovawart Aksu, jonka mukaan Kultavahti on nimetty 💛

Taustajoukkoihin kuuluu yrityksessäkin touhuava mieheni, kaksi lasta, pyreneittenmastiffi Panda, huskymix Halli, hovawart Pena sekä maatiaiskissat Mimosa ja Elvis. Koirien kanssa olen harrastanut monipuolisesti mm. agilitya, tokoa, koiranäyttelyitä ja pk-lajeja.

Meillä on ollut hoidossa ja uutta kotia etsimässä hyvin erityyppisiä koiria, myös erilaisilla käytösongelmilla. Autan mielelläni uuden kodin etsimisessä ja eläinsuojelutyössä. Kultavahtiin ovat tervetulleita kaikenlaiset koirat, haluan tarjota parasta hoitoa rakkaille perheenjäsenille – huolella ja ammattitaidolla.”

Kuvia Kultavahdin asiakkaista

Kultavahdin Google-arvosteluja:

“3-vuotiaan Englanninspringerspanielimme ensimmäinen hoitokokemus koirahoitolassa sujui hienosti. Palvelu oli joustavaa ja vastassa odotti rauhallinen sekä ystävällinen hoitaja, josta välittyi heti rakkaus koiria kohtaan. Kaikki sujui niin kuin piti ja yllätyksenä oli ihana saada kuvan kera kuulumiset rakkaasta karvanassusta. Tämä rauhoitti mieltä, kun tiesi, että hänellä on kaikki hyvin. Illalla vastassa oli iloinen koira. Suosittelemme lämmöllä Koirahotelli Kultavahtia kaikille. Jos olemme noilla suunnilla ja tarvitsemme hoitopaikkaa, varmasti viemme tänne uudelleenkin.”

“Maunon ensimmäinen vierailu kultavahdin hoidossa sujui erittäin hyvin, kiitokset henkilökunnalle luotettavasta ja hyvästä palvelusta sekä koiran tarpeiden huomioimisesta. Kiva oli saada kuvia hoidon ajalta ja näkyi kuinka herra nautti olostaan ♥️ – Mauno 4v suomenlapinkoira ja omistaja kiittää”

“Saksanpaimenkoirani vieraili koirahotelli kultavahdissa ja oli erittäin tyytyväinen vierailuunsa. Hän on eläväinen ja seurallinen luonne, joten hotellin ammattitaitoinen hoiva sopi hänelle erittäin hyvin ja oli siellä kuin kotonaan.
Myös kaikista asioista sopiminen joustavasti onnistui Milan kanssa oikein hyvin ja hän oli ihana laittaessaan kuulumisia reissun aikana ikävöivälle kotiväelle. Voin lämpimästi suositella kaikille karvakorville hotellia ja tulemme vierailemaan uudelleen.”