PALVELUT

Koirien täysihoito- ja
hyvinvointipalvelut


Koirahotelli Kultavahti tarjoaa koirille laadukasta täyden palvelun hoitoa.
Palveluihimme kuuluu koirien hotellilomat; päivähoidosta pidempiin hoitojaksoihin sekä valikoima erilaisia hyvinvointi- ja lisäpalveluita, joista voit valita koirallesi vaikkapa aktivointihetken peltojäljellä, rentouttavan metsälenkin tai turkin hoitoa.
Meille voit tuoda koirasi helposti hoitoon niin läheltä kuin kauempaakin.
Tarjoamme myös kuljetuspalvelua! 

Hotelliloma ja päivähoito

Kultavahdissa koirasi majoittuu omassa huoneessa ja sen hyvinvoinnista huolehdistaan yksilöllisesti ammattilaisen toimesta.

Päivähoito arkisin ja viikonloppuisin klo 8-20 välillä. Tuontiaika arkisin ensisijaisesti klo 9-15 mutta sovittavissa myös muuna aikana. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hoitojakson sisältö

💛 Koiran hoito ja huolenpito sopimuksen mukaisesti
💛 Oma sisähuone, erikseen varatussa ulkoiluhuoneessa mahdollisuus ulkoilla omassa ulkotarhassa luukun kautta
💛 Ulkoilu vähintään 3-4 kertaa päivässä tai sopimuksen mukaisesti 
💛 Ruokinta omalla ruualla koiran tottumuksen mukaan (hotellin Racinel Nordic ruoka lisämaksusta 3€/annos)
💛 Hotellin ruoka- ja vesikupit, omia ei tarvitse tuoda mukana
💛 Makuualusta, ellei omaa mukana
💛 Mahdollinen lääkitys suun kautta omilla lääkkeillä
💛 Sisätilan ja ulkotarhan päivittäinen siivous
💛 Lisäksi voidaan sopia lisä- ja hyvinvointipalveluita, kuten pidempiä metsälenkkejä
💛 Kuvaterveiset WhatsAppilla omistajan halutessa!

Hyvinvointipalvelut

Kultavahti tarjoaa monipuolisesti koiran hyvinvointia tukevia palveluita loman ajalle ja muulloinkin. Koiran hotelliloma ja päivähoito sisältää kaiken koirasi tarvitseman perushoidon ja huolenpidon, hyvinvointi- ja lisäpalveluilla voit täydentää koirasi lomapakettia. 

Voit valita lisäliikuntana metsälenkin vaihtelevassa maastossa tai aktivointina mm. namien etsintää, peltojäljen tai koulutusta. Voidaan harjoitella koirien ohitusta, perustottelevaisuutta tai opetella uusia temppuja, omistajan toiveiden mukaan! 

Hyvinvointipalveluihimme kuuluu myös erilaiset hoitotoimenpiteet, kotikoirien turkin hoito (harjaus/takkujen poisto/tassukarvojen siistiminen – ei isompia trimmauksia) ja kynsien leikkaus. Sovi turkin hoidosta ennen loman alkua.

Hoidan erilaiset hoitotoimenpiteet klinikkaeläinhoitajan ammattitaidolla. Koiran lääkehoito annetaan tarvittaessa suun kautta tai pistoksena. Korvien puhdistus, korva-/ silmätipat, haavan hoito ym. sopimuksen mukaan. Hoidettavan koiran tulee olla käsiteltävissä. Lääke- ja toipilashoito eläinlääkärin ohjeiden mukaisesti.

Kuljetuspalvelu
Koirien nouto ja/tai tuonti hotellilta sovittuna ajankohtana. Sovi kuljetuspalvelusta hyvissä ajoin ennen loman alkua!

Kultavahdin Google-arvosteluja:

“Super hyvä! Palvelu oli joustavaa ja erinäiset tarpeet huomioitiin erinomaisesti. Luottamus paikan vetäjään syntyi heti ja jätin kaksi koiraa hoitoon vailla huolen häivää. Kaikki meni kuten sovittiin ja koirat olivat tyytyväisiä ja iloisia kun ne hain. Voin suositella varauksetta. 10+.”

“Meidän labbiksen “kesäloma” kultavahdissa venyi jopa kuukauden mittaiseksi. Paikka on aivan ihana ja sijainti mitä parhain. Eppu pääsi loman aikana pitkille metsälenkeille, haistelemaan jälkeä, etsimään herkkuja, sekä uimaan ❤️ Hienosti hoitui myös kynsienleikkaus. Todella asiantunteva yrittäjä, josta näkee että hän tekee tätä työtä suurella sydämellä. Kuvia ja kuulumisia tuli lähes päivittäin ja se oli todella ihana, ei tarvinnut miettiä kuinka rakas perheenjäsen siellä hoidossa pärjää 😊 Erittäin suuri suositus, meidän koira tulee aina Kultavahtiin kun tarvitsee hoitoa !”